Termenii si conditiile de utilizare

Prin prezentul document, noi Cemplus RO SRL, punem la dispozitia utilizatorilor termenii si conditiile de utilizare a site-ului cemplus.ro.

1. Considerente generale
Astfel:
Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si comanda produselor de pe site) reprezinta un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor cuprinse în prezentul document cu toate efectele si consecintele ce pot decurge din aceasta.
Ca administrator al site-ului Cemplus.ro ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor fizice și juridice care îl utilizează, denumite in continuarea acestui acord drept “Utilizatori”.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru.

2. Conținutul paginii noastre și drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul, informațiile prezentate pe această pagină (www.cemplus.ro) nu pot fi utilizate, distribuite, transmise, etc. în alte scopuri decât cele permise în mod legal sau prin acordul nostru. Acest acord trebuie obținut în scris, cu precizarea destinației și beneficiarului informațiilor expuse.
Utilizatorul acceptă să nu atace, sau să provoace deteriorarea elementelor de securitate ale paginii, cu acțiuni care restricționează utilizarea conținutului

3. Drepturile consumatorilor
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că dorește să renunțe la cumpărare, fără penalități, in termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului. Returnarea produselor neutilizate și nedeteriorate, respectiv returnarea contravalorii acestor se va efectua de către Cemplus RO SRL după recepția la sediul nostru.

Verificați cu atenție specificatiile produsului dorit, dacă sunt întrebări cereți detalii în scris de la furnizor. Fotografiiile au caracter informativ, acestea pot conține detalii generalizate. Întru-cât folosirea corectă a produselor listate pe acest site presupune pregătrie tehnică de specialitate, vă rugăm consultați un specialist în vederea obținerii tutoror informațiilor relevante cu privire la procedurile de punere în operă și mentenanță.

4. Cont personal
Pentru accesarea unor secțiuni ale pagini noastre, este necesară crearea unui cont personal, cu date informative despre beneficiarul acestuia, date de facturare, etc.

Prin citirea prezentului document Utilizatorul își asumă responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului deschis. Datele de acces , securitatea parolei contului care il dețineți pe această pagină este secretă și vă aparține doar dvs. Compromiterea, pierderea, furtul acestor date trebuie anunțate imediat administratorul paginii.
Noi, Cemplus RO SRL nu suntem responsabil pentru daunele cauzate prin utilizarea neautorizata a contului dvs..

5. Drept aplicabil
Legile române guvernează “Termenii și condițiile de utilizare” și orice neînțelegere de orice fel care pot apărea intre utilizatori si administratorului paginii se vor incerca a se rezolva pe cale amiabila, iar dacă acesta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța de la sediul administratorului paginii.

În cazul în care esunt întrebări sau nelămuriri în legătură cu termeni de utilizare prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați în scris pe adresa de email proaditiv@gmail.com.