Mai simplu. Mai eficient.

Beneficiind de cele mai noi tehnologii și inovații din domeniul materialelor de construcții, vă propunem o gamă largă de produse de o calitate excepțională, atent selectate pentru piața materialelor de construcții din România.
50 de ani de experiență în cercetare și producție se regăsesc în produse care sunt unice pe piața mondială în caracteristici și raport preț-calitate, fapt dovedit și de lucrările de referință din toate colțurile lumii.

Echipa

Produsele de nouă generație sunt prezente pe piața locală începând cu anul 2001 printr-o rețea proprie de distributie, cu parteneri specialiști în domeniul construcțiilor și a materialelor de constructii. Începând cu anul 2012 o mare parte din produsele consacrate sunt produse in fabrica de mortare uscate din localitatea Ciceu, sub numele de marca CEMPLUS.
Puteți să ne contactați on-line sau telefonic, echipa noastră vă stă la dispoziție:

Vănzări și suport tehnic

Biró Levente
office@cemplus.ro
0744-600720
Bondrea Peter
peter@cemplus.ro
0745-238374
Cornel Voinescu
office@cemplus.ro
0744-377808

Logistică / Laborator

Toós Áron
laborator@cemplus.ro
0744-600720

Servicii

Analize tehnice – încercări de laborator
Analiza tehnică corectă premergătoare ofertei este poate cel mai important factor în decizia de alegere a materialului. În acest sens specialiştii noştrii vizitează la cererea beneficiarului şantierul unde este destinat produsul, consultă detaliile de proiectare şi face măsurători la faţa locului pentru a alege corect produsele în funcție de caracteristicile construcţiei şi a materialelor înglobate.

Livrarea la beneficiar/şantier
Livrarea produselor comandate se efectuează gratuit numai pentru comenzi mai mari de 1000 Ron fara TVA. Peste această valoare, cheltuielile de transport vor fi asigurate de către firma noastră.

Asistenţa tehnică
Asistenţa tehnică gratuită este oferită atât la începutul punerii în operă a materialelor, dar şi pe parcursul derulării lucrării numai la cererea expresă a beneficiarului. Specialiştii noştrii acordă sfaturi practice, recomandări la aplicarea produselor pentru a obţine rezultatul dorit de fiecare dată.

Garanţia
Garanţia succesului constă în primul rănd în calitatea materialelor oferite. Mai mult, pentru unele produse, firma noastră oferă garanţie până la 10 ani, cu respectarea normelor și condiţiilor de punere în operă, precizate în certificatul de garanţie şi fişa tehnică a produsului.

Execuţia lucrărilor
Execuţia lucrărilor poate fi achiziţionată contra cost. Astfel beneficiarul va avea siguranţa şi garanţia obţinerii rezultatului dorit, firma noastră oferind garanţie de bună execuţie conform legilor în vigoare.